Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Resultaat 1–20 van de 65 resultaten wordt getoond

Vanaf 97,60 Excl. btw
Vanaf 37,01 Excl. btw
Vanaf 34,23 Excl. btw
Vanaf 34,23 Excl. btw
Vanaf 22,34 Excl. btw
Vanaf 33,38 Excl. btw
Vanaf 35,59 Excl. btw
Vanaf 8,70 Excl. btw

Motorolie auto

Eurol Ecopower 5W-20

Vanaf 10,50 Excl. btw
Vanaf 9,95 Excl. btw
Vanaf 11,45 Excl. btw
Vanaf 9,99 Excl. btw
Vanaf 11,45 Excl. btw
Vanaf 32,79 Excl. btw
31,70 Excl. btw

Motorolie auto

Eurol Evolence 5W-30

Vanaf 9,30 Excl. btw

Motorolie

Eurol Radiax 60

649,50 Excl. btw
26,95 Excl. btw
Vanaf 11,23 Excl. btw
Vanaf 8,90 Excl. btw

Motorolie auto

Motorolie is noodzakelijk voor elke motor die op benzine of diesel werkt. Het is belangrijk om de juiste motorolie te gebruiken voor uw auto. Motorolie heeft verschillende functies, het smeert de bewegende onderdelen, het beschermt, koelt en reinigt de motor. Er zijn verschillende soorten motorolie op de markt en elke motor heeft zijn eigen specifieke eisen. Let bij het kopen van motorolie op de viscositeit, het type (synthetisch of niet), het type brandstof en de API-normen die van toepassing zijn op uw motor. Als u er niet uitkomt, kunt u gebruikmaken van de olieadviseur op onze website.

Motorolie benzine auto

Voor een benzineauto is het belangrijk om te kijken welke viscositeit en soort olie nodig zijn. Sommige auto's hebben een hoogwaardiger olie nodig dan andere. Deze olie bevat meer additieven en biedt daardoor beter bescherming aan de motor. Dit is echter niet voor alle auto's nodig; voor veel auto's kan gewoon minerale motorolie gebruikt worden.

Motorolie diesel auto

Voor een dieselauto geldt hetzelfde. Kijk in het boekje of gebruik onze olieadviseur om te bepalen welke olie geschikt is. Veel motoroliën voor auto's zijn universeel, maar niet allemaal. Voor zwaardere dieselauto's geldt vaak dat aparte motorolie nodig is. Dit zijn vaak dikkere oliën zoals 10W-40 of 15W-40. Dit is nodig omdat er in zwaardere motoren een dikke smeerfilm nodig is om de smering in orde te houden. Let dus altijd goed op welke olie er in de motor gaat.

Motorolie kopen

Het selecteren van de juiste motorolie is van cruciaal belang voor de prestaties en duurzaamheid van uw voertuig. Met het oog op dit belangrijke aspect van auto-onderhoud raden we ten zeerste aan om gebruik te maken van onze handige online olieadviseur, beschikbaar op onze hoofdpagina. Deze tool helpt u om de perfecte motorolie te vinden die specifiek afgestemd is op de behoeften van uw auto.

In de moderne autowereld wordt voor veel nieuwe voertuigen motorolie met een lage viscositeit aanbevolen, zoals de Eurol Ultrance Blue 0W-20. Deze speciale motorolie is ontwikkeld met het oog op Ford EcoBlue dieselmotoren en biedt aanzienlijke voordelen, waaronder een verminderd brandstofverbruik en soepele starts.

Naast de Eurol Ultrance Blue 0W-20 bieden wij ook de Eurol Elance 5W-30, een veelzijdige motorolie die geschikt is voor zowel benzine- als dieselmotoren in alledaagse auto's. Deze olie levert uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Voor voertuigen met krachtigere en zwaardere motoren hebben we de Eurol Special 10W-40. Deze olie is ideaal voor LPG-, diesel- en benzinemotoren die extra prestaties vereisen en biedt duurzame bescherming.

Kortom, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment motoroliën die aan de specifieke eisen van uw auto voldoen. Vertrouw op Eurol voor hoogwaardige motoroliën die de prestaties van uw voertuig optimaliseren en de levensduur van uw motor verlengen.