OVER ONS
Aleen voor échte winnaars!”

Oliekampioen is een handelsnaam van CVH Vlissingen.
CVH Vlissingen heeft 2 werkmaatschappijen te weten CVH MACHINERY en CVH RENTAL

CVH Machinery & Rental levert zowel nieuwe als gebruikte machines, van de merken Kubota en Giant, doet import en export en verhuur.
CVH Machinery & Rental is uw partner in het voorzien van nieuwe en gebruikte machines.

Door een jarenlange ervaring kennen wij de markt en zorgen wij altijd voor een breed assortiment in voorraad. Tevens zorgen we voor exportdocumenten en transport.
Door onze locatie in Vlissingen zijn de havens van Vlissingen maar ook Rotterdam, Zeebrugge of Antwerpen snel bereikbaar waardoor vlot kunnen aanleveren bij diverse verschepers. Kortom, voor een nieuwe of gebruikte machine ook voor export het juiste adres.

CVH Machinery & Rental levert naast machines ook een totaal pakket op het gebied van service en onderhoud. Hiervoor beschikt het over een een compleet ingerichte werkplaats voor de reparatie en onderhoud van machines en beschikt het over een hydrauliek en slangen service.

Door de ideale locatie aan de Binnenhaven in Vlissingen regelt CVH Machinery & Rental ook diverse storage en handling activiteiten aan de kade, zo beschikt het over een ruim opgezet terrein direct aan de kade en een aantal opslag loodsen welke gehuurd kunnen worden voor korte en lange termijn.

Daarnaast is CVH Machinery & Rental ook dealer van Eurol Lubricants. Door de bewezen kwaliteit is gekozen voor het Nederlandse fabricaat Eurol. Eurol heeft een compleet assortiment aan smeermiddelen en daarnaast beschikt Eurol over een specialty lijn smeermiddelen, dit zijn door ontwikkelde smeermiddelen die toe te passen zijn voor specifieke doeleinden.