Whatsapp

Toont alle 10 resultaten

5,22 Excl. btw
4,50 Excl. btw
4,50 Excl. btw
5,95 Excl. btw
7,26 Excl. btw
6,25 Excl. btw
6,84 Excl. btw
6,12 Excl. btw
6,75 Excl. btw
7,99 Excl. btw

Benzine additief

Benzineadditieven zijn speciaal ontwikkeld voor benzinemotoren. Een benzineadditief kan helpen om kwaaltjes te voorkomen of op te lossen. Er zijn verschillende soorten benzineadditieven die belangrijk kunnen zijn voor uw motor, zoals een petrol fuel treat additief voor de binnenkant van de motor om roest en corrosie te voorkomen, of een petrol injection cleaner voor het reinigen van de injectors. Benzineadditieven kunnen de motor langer in leven houden, vooral als de motor al wat ouder is.

Brandstof additief benzine

Het kan goed zijn om een additief toe te voegen aan uw benzinemotor. Het kan de motor beschermen tegen slijtage of afzettingen van benzine en olie verwijderen. Bovendien kan het uw benzineverbruik verminderen en de uitstoot verlagen. Een busje benzineadditief kan eenvoudig in de benzinetank gegoten worden. 300 ml is genoeg voor 70 tot 75 liter. Het additief mengt zichzelf en als er teveel van wordt gebruikt, is het niet schadelijk voor de motor.

Benzine additief auto

Er zijn verschillende additieven beschikbaar voor uw auto. Sommige additieven reinigen de motor, terwijl andere extra vermogen bieden, zoals petrol octane improver. Dit additief zorgt ervoor dat de motor sneller reageert op uw koppel en het toerental laag houdt. Er zijn ook additieven om benzine- en olieverbruik te verminderen en om de transmissie te reinigen.

Benzine additief motorfiets

Er zijn verschillende soorten additieven beschikbaar voor uw motorfiets. Het is belangrijk dat de motor van uw motorfiets goed blijft draaien. Dit is vooral belangrijk bij cross- en race-motorfietsen, die vaak hoge toerentallen hebben en veel geschakeld worden, wat schade kan veroorzaken. Een additief kan de motor goed draaiende houden en problemen verhelpen. Voor cross- en race-motorfietsen zijn additieven bijna onmisbaar. Het toevoegen van een goed additief kan ervoor zorgen dat de motor langer meegaat en problemen voorkomt.