Whatsapp

Toont alle 6 resultaten

Aanbieding!

Reiniging & desinfectie

Eurol Brake Cleaner spray (500ml)

Vanaf 1,90 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Degreaser HF BIO

Vanaf 32,47 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Degreaser HF ODR

Vanaf 246,12 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Degreaser HF Plus

Vanaf 27,82 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Delec Fluid 1080 ODR

Vanaf 27,57 Excl. btw
Vanaf 25,71 Excl. btw

Remreiniger

Remreiniger is een reinigingsmiddel dat ontworpen is om kraak- en piepgeluiden van remmen te voorkomen. In de werkplaats wordt het echter vaak gebruikt voor het schoonmaken van onderdelen. Het is een effectief reinigingsmiddel waarmee gemakkelijk vet en vuil kan worden verwijderd en wordt vaak gebruikt als ontvetter. Remreiniger is geschikt voor vrijwel alle voertuigen en kan nuttig zijn voor het verwijderen van vet of vuil. Het verdampt snel en reinigt efficiënt zonder schade aan te richten aan motoronderdelen of kettingen.

Remreiniger kopen

Bent u op zoek naar hoogwaardige remreinigers? Wij presenteren graag Eurol Brake Cleaner Spray, een uiterst efficiënte en toch betaalbare oplossing. Deze remreiniger staat bekend om zijn krachtige formule en sneldrogende eigenschappen, wat het ideaal maakt voor het grondig reinigen van remschijven en -blokken. Met Eurol Brake Cleaner Spray bent u verzekerd van optimale remprestaties.

Naast onze remreiniger bieden we Degreaser HF Plus, een koudontvetter die uitstekend geschikt is voor gebruik in werkplaatsen. Het verwijdert moeiteloos olie, vet en andere verontreinigingen. Voor milieubewuste opties hebben we Eurol Degreaser HF BIO, een ontvetter die na een rusttijd van slechts 15 minuten veilig in het riool kan worden afgevoerd, zonder schade aan het milieu.

Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de ideale reinigingsoplossingen voor uw behoeften, zowel in de garage als daarbuiten.