Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Toont alle 14 resultaten

199,99616,88 incl. BTW
Aanbieding!
Vanaf 4,02 Excl. btw
Vanaf 4,56 Excl. btw
Vanaf 3,75 Excl. btw
Vanaf 4,72 Excl. btw
Vanaf 3,99 Excl. btw
Vanaf 5,14 Excl. btw
Vanaf 4,25 Excl. btw
Vanaf 2,60 Excl. btw
Vanaf 4,69 Excl. btw
Vanaf 95,85 Excl. btw

Koelvloeistof

Eurol Antifreeze GLX

Vanaf 27,71 Excl. btw

Koelvloeistof

Eurol Antifreeze XL

Vanaf 246,20 Excl. btw
Vanaf 3,99 Excl. btw

Koelvloeistof

In een auto is koelvloeistof een belangrijk onderdeel van het koelsysteem. Koelvloeistof circuleert door het koelsysteem en neemt warmte op van de motor, waardoor de temperatuur van de motor op een veilig niveau blijft. Koelvloeistof moet regelmatig worden vervangen, omdat het kan verouderen of vervuild raken. Het is belangrijk om altijd de juiste koelvloeistof te gebruiken voor je auto, volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Zo kun je ervoor zorgen dat de motor op een veilige temperatuur blijft en dat het koelsysteem goed werkt.Alle coolant producten makkelijk en snel te bestellen via de webshop van Oliekampioen. Eurol olie, coolant, olie voor de industrie en grootverpakkingen. Bestel al jouw olieproducten voordelig en snel via Oliekampioen.nl.
[/row]

Koelvloeistof kopen

Als je koelvloeistof wilt kopen, is het belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardig product van een betrouwbare fabrikant. Koelvloeistof is een belangrijk onderdeel van het koelsysteem van je voertuig en zorgt ervoor dat de motor op een veilige temperatuur blijft. Zorg ervoor dat je altijd de juiste koelvloeistof koopt voor je voertuig, omdat er verschillende soorten zijn die geschikt zijn voor verschillende soorten motoren. Lees altijd het etiket van de verpakking en volg de aanwijzingen van de fabrikant bij het gebruik van de koelvloeistof. 

Koelvloeistof motor

Voor een motor is koelvloeistof een onmisbaar onderdeel van het koelsysteem. Deze vloeistof circuleert door het systeem en absorbeert warmte van de motor, waardoor de temperatuur op een veilig niveau blijft. Het is belangrijk om regelmatig de koelvloeistof te vervangen, omdat het kan verouderen of vervuild raken. Zorg ervoor dat je altijd de juiste koelvloeistof gebruikt, volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de motor op een veilige temperatuur blijft en dat het koelsysteem goed werkt.