Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Toont alle 9 resultaten

Vanaf 45,28 Excl. btw
Vanaf 42,95 Excl. btw
6,49 Excl. btw
Vanaf 5,28 Excl. btw
Vanaf 10,56 Excl. btw
97,83 Excl. btw
Vanaf 14,16 Excl. btw
Vanaf 6,22 Excl. btw

Motorolie auto

Eurol LHM+Fluid Citroen

Vanaf 10,10 Excl. btw

Remvloeistof

Remvloeistof is een vloeistof die gebruikt wordt in het remsysteem van een voertuig. Het belangrijkste doel van remvloeistof is om te zorgen voor een goede werking van de remmen. Remvloeistof verdeelt de remkracht van het voertuig en zorgt ervoor dat de remmen de juiste druk uitoefenen op de remschijven of -blokken. Remvloeistof moet regelmatig worden vervangen, omdat het kan verouderen of vervuild raken. Het is belangrijk om altijd de juiste remvloeistof te gebruiken voor je voertuig, volgens onze aanwijzingen.

Remvloeistof vervangen

Het vervangen van de remvloeistof in een motor is een belangrijk onderhoudsonderdeel voor het remsysteem van het voertuig. Remvloeistof kan verouderen of vervuild raken, waardoor de remmen niet goed kunnen werken. Daarom is het belangrijk om de remvloeistof regelmatig te vervangen, volgens de aanwijzingen van de fabrikant van de motor. Om de remvloeistof in een motor te vervangen, opent u eerst de motorkap en controleert u het remvloeistofreservoir. Zorg ervoor dat u de juiste remvloeistof gebruikt en volg de aanwijzingen van de fabrikant voor het vervangen van de remvloeistof. Gebruik een suction gun om de oude remvloeistof te verwijderen en voeg nieuwe remvloeistof toe tot het reservoir tot het aanbevolen niveau is bereikt. Start de motor en test de remmen om ervoor te zorgen dat ze goed werken voordat u weer de weg op gaat.

Remvloeistof kopen

Remvloeistof kopen? Bij Oliekampioen hebben we een breed scala aan remvloeistoffen om aan al jouw rembehoeften te voldoen. Onze Eurol Brake Fluid Dot 4 biedt niet alleen uitstekende corrosiebescherming, maar verlengt ook de levensduur van je remsysteem, waardoor je veiliger en langer kunt rijden. Voor voertuigen met nieuwe, dunne remleidingen is de Eurol Remvloeistof Dot 4 LV de ideale keuze vanwege de lage viscositeit en hittebestendigheid. Als je op zoek bent naar remvloeistof die bestand is tegen extreme temperatuurschommelingen, raden we de Eurol Remvloeistof Dot 5 Silic aan, die gebaseerd is op siliconen. Vertrouw op Oliekampioen voor hoogwaardige remvloeistoffen en maximale rijveiligheid.