Whatsapp

Toont alle 11 resultaten

Reiniging & desinfectie

Eurol Swift Clean 130 Spray

13,49 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Swift Clean Foam Spray

7,38 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Safe clean Aqua

Vanaf 96,50 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Car & Truckwash

Vanaf 78,60 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Carwash

Vanaf 4,51 Excl. btw
29,57 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Air-Filter Fluid

15,96 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Power Cleaner Bio 2000

Vanaf 7,55 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Screenwash Concentrate

Vanaf 1,50 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Summer Wash Concentrate

1,90 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Summer Wash K&K

Vanaf 4,55 Excl. btw

Schoonmaakmiddel auto

Het schoonhouden van uw auto met de juiste schoonmaakmiddelen is belangrijk om lakschade te voorkomen en om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Oliekampioen biedt een breed scala aan hoogwaardige schoonmaakmiddelen auto, speciaal ontworpen voor het schoonmaken van auto's. Het is echter belangrijk om het juiste schoonmaakmiddel auto te gebruiken, omdat niet elk schoonmaakproduct geschikt is voor auto's. Op onze website kunt u de juiste schoonmaakmiddelen auto vinden voor het reinigen van uw auto, van de carrosserie tot de velgen. Daarnaast hebben wij ook specifieke schoonmaakmiddelen voor het reinigen van interieur van de auto, zoals stoelen en dashboard. Daarnaast hebben wij ook verschillende ruitenreinigers beschikbaar die gebruikt kunnen worden als ruitenwisservloeistof. Dit zorgt voor een efficiënte reiniging van de ruiten zonder krassen en strepen. Oliekampioen helpt u graag met het vinden van de juiste producten om uw auto in topconditie te houden.

Schoonmaakmiddel kopen

Wilt u een schoonmaakmiddel voor uw auto kopen? Ontdek ons uitgebreide assortiment met topkeuzes zoals Eurol Carwash, een zeer geconcentreerde shampoo die geschikt is voor diverse voertuigen, van auto's tot motorfietsen en boten. Deze veelzijdige shampoo kan moeiteloos worden gebruikt in hogedrukreinigers of gewoon in een emmer sop.

Als u op zoek bent naar een krachtige reiniger voor harde oppervlakken zoals metaal, kunststof en lak, overweeg dan Eurol Power Cleaner BIO 2000. Voor een brede toepasbaarheid op zowel trucks als auto's bieden wij Eurol Car en Truckwash, een veilige en effectieve reiniger. Ontdek de juiste oplossing voor uw schoonmaakbehoeften in ons assortiment.