Whatsapp

Toont alle 12 resultaten

24,53 Excl. btw
11,91 Excl. btw
9,06 Excl. btw
7,13 Excl. btw
6,10 Excl. btw
7,44 Excl. btw
7,45 Excl. btw
5,22 Excl. btw
4,50 Excl. btw
4,50 Excl. btw
5,95 Excl. btw
7,99 Excl. btw

Diesel additief

Dieseladditieven zijn speciaal ontwikkeld voor dieselmotoren. Deze motoren kunnen bij koude starten of korte ritten vaak problemen veroorzaken, zoals afzetting in de motor. Additieven helpen om deze afzettingen te verwijderen en de motor weer schoon te krijgen. Er zijn additieven beschikbaar voor elke situatie, waardoor de motor een boost kan krijgen of de problemen kan verhelpen.

Brandstof additief Diesel

Een dieseladditief kan motorproblemen verhelpen en voorkomen. Het kan afzetting en vervuiling tegengaan, terwijl de prestaties van de dieselmotor worden verbeterd en het brandstofverbruik en de uitstoot van roet afnemen. Er zijn additieven beschikbaar voor auto's, maar ook voor bouwmachines en landbouwvoertuigen die onder wisselende extreme omstandigheden werken. Een additief kan de motor helpen om deze omstandigheden beter te doorstaan en problemen te voorkomen.

Diesel additief kopen

Bij het kopen van een dieseladditief is het belangrijk om te kijken naar welk probleem zich voordoet in de motor. Als er verschil is in het brandstofverbruik, kan een dieselboostadditief helpen om het verbruik te verminderen. Als er tikkende geluiden of andere ongewone geluiden te horen zijn, kan een dieselreinigingsadditief helpen om vuil uit de motor te verwijderen en de motor beter te laten lopen. Als het roet filter van de auto verzadigd en verstopt is, kan een diesel DPF-additief worden gebruikt om het roetfilter te regenereren onder alle rijomstandigheden.

Additief winter diesel

In de winter, bij temperaturen onder de 0 graden Celsius, is het noodzakelijk om een diesel flow improver toe te voegen. Wanneer het kouder wordt, begint de diesel te vlokken. Als het nog kouder wordt, zal de diesel nog meer vlokken en bevriezen. Dit kan het brandstoffilter verzadigen en verstoppen. Een diesel flow improver zorgt ervoor dat de diesel bij lage temperaturen vloeibaar blijft en dus niet bevriest. Dit kan dus veel schade aan de dieselmotor voorkomen.