Whatsapp

Toont alle 12 resultaten

70,64 Excl. btw
38,77 Excl. btw
24,53 Excl. btw
11,91 Excl. btw
9,06 Excl. btw
6,10 Excl. btw
7,44 Excl. btw
7,45 Excl. btw
5,22 Excl. btw
4,50 Excl. btw
4,50 Excl. btw

Additieven

Eurol Engine Flush

7,99 Excl. btw

Diesel additief

Dieseladditieven zijn speciaal ontwikkeld voor dieselmotoren. Deze motoren kunnen bij koude starten of korte ritten vaak problemen veroorzaken, zoals afzetting in de motor. Additieven helpen om deze afzettingen te verwijderen en de motor weer schoon te krijgen. Er zijn additieven beschikbaar voor elke situatie. Ze geven de motor een boost of verhelpen specifieke problemen.

Brandstof additief diesel

Een dieseladditief kan motorproblemen verhelpen en voorkomen. Het kan afzetting en vervuiling tegengaan, terwijl de prestatie van de dieselmotor verbetert en het brandstofverbruik en de uitstoot van roet afnemen. Er zijn additieven bij Oliekampioen verkrijgbaar voor auto's, maar ook voor bouwmachines en landbouwvoertuigen die onder wisselende extreme omstandigheden werken. Een additief kan de motor helpen om deze omstandigheden beter te doorstaan en problemen te voorkomen.

Diesel additief kopen

Wanneer u overweegt een dieseladditief aan te schaffen, nodigen wij u uit om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Onze toonaangevende Diesel Injection Cleaner beschermt uw brandstofinjectoren tegen verstopping, wat leidt tot een verminderd olieverbruik. Daarnaast biedt het Eurol Diesel FuelTreat-additief specifieke bescherming tegen motoroxidatie, zelfs tijdens periodes van stilstand. Voor wie streeft naar optimale prestaties, is onze Additive-S diesel de ideale keuze, omdat deze niet alleen de motor schoon houdt, maar ook de uitstoot vermindert en het brandstofverbruik verlaagt. Ontdek vandaag nog hoe onze additieven uw dieselvoertuig efficiënter en milieuvriendelijker kunnen maken.

Additief winter diesel

In de winter, bij temperaturen onder het vriespunt is het noodzakelijk om een diesel flow improver toe te voegen. Wanneer het kouder wordt, begint de diesel te vlokken. Als het nog kouder wordt, zal de diesel nog meer vlokken en bevriezen. Dit kan het brandstoffilter verzadigen en verstoppen. Een diesel flow improver zorgt ervoor dat de diesel bij lage temperaturen vloeibaar blijft en dus niet bevriest. Dit kan dus veel schade aan de dieselmotor voorkomen.