Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Toont alle 6 resultaten

Reiniging & desinfectie

Eurol De-Icer

3,50 Excl. btw
9,92 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Screenwash Concentrate

Vanaf 1,50 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Summer Wash Concentrate

1,90 Excl. btw
Aanbieding!

Reiniging & desinfectie

Eurol Screenwash Lemon -22

Vanaf 5,35 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Summer Wash K&K

Vanaf 4,55 Excl. btw

Ruitenwisservloeistof

Ruitenwisservloeistof, ook wel ruitensproeiervloeistof genoemd, is speciaal gemaakt om de ruiten van de auto schoon te maken. Ruitenwisservloeistof is onmisbaar in elke truck of auto, het maakt tijdens het rijden de ruit schoon, zodat er beter zicht is op de weg. Ruitensproeiervloeistof reinigt eenvoudig vuil, insecten en pekel. Zorg dat u altijd ruitenwisservloeistof bij de hand hebt, want het reservoir is altijd leeg op een moment dat het niet uitkomt.

Ruitenwisservloeistof kopen

Wilt u ruitenwisservloeistof kopen, dan staan wij klaar om u een breed scala aan hoogwaardige opties te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons assortiment omvat Eurol Screenwash Lemon -22, een handige ruitenwisservloeistof die direct uit de fles te gebruiken is, zonder dat u deze met water hoeft te mengen. Voor een effectieve en veilige reiniging van uw ruiten kunt u ook Eurol Summer Wash K&K overwegen; deze ruitenreiniger tast rubbers en lakken niet aan.

Als u de voorkeur geeft aan een geconcentreerde oplossing, hebben we Eurol Screenwash Concentrate, dat eenvoudig met water vermengd kan worden voor gebruik. Wat uw specifieke eisen ook zijn, wij hebben de juiste ruitenwisservloeistof om ervoor te zorgen dat uw autoruiten altijd schoon en helder blijven. Blader door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte oplossing voor uw behoeften

Waarom antivries kopen?

Het is belangrijk om antivries te kopen als je in een gebied woont waar de temperaturen in de winter regelmatig onder het vriespunt zijn. Antivries helpt om de leidingen en componenten van het koelsysteem van de auto te beschermen tegen bevriezing en breuk. Bovendien zorgt antivries ervoor dat je ruitenwisservloeistof niet bevriest in het reservoir, zodat u de ruiten van je auto goed schoon kunt houden tijdens het rijden. Antivries spray is een handige manier om het koelsysteem van de auto te behandelen, zo kunt u gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken bereiken. Het is aan te raden om elk jaar voor de start van de winter een antivriesbehandeling te geven aan je auto om ervoor te zorgen dat het koelsysteem goed beschermd is tegen de kou.