Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Toont alle 6 resultaten

Reiniging & desinfectie

Eurol De-Icer

3,50 Excl. btw

Motorolie auto

Eurol Winterpakket

9,92 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Screenwash Concentrate

Vanaf 1,50 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Summer Wash Concentrate

1,90 Excl. btw
Aanbieding!

Reiniging & desinfectie

Eurol Screenwash Lemon -22

Vanaf 5,35 Excl. btw

Reiniging & desinfectie

Eurol Summer Wash K&K

Vanaf 4,55 Excl. btw

Ruitenwisservloeistof

Alle ruitensproeiervloeistof producten makkelijk en snel te bestellen via de webshop van Oliekampioen. Eurol olie, coolant, olie voor de industrie en grootverpakkingen.Bestel al jouw olieproducten voordelig en snel via Oliekampioen.nl.Ruitenwisservloeistof, ook wel ruitensproeiervloeistof genoemd, is speciaal gemaakt om de ruiten van de auto schoon te maken. Ruitenwisservloeistof is onmisbaar in je truck of auto, het maakt tijdens het rijden je ruit schoon, zodat je beter zicht hebt op de weg. Ruitensproeiervloeistof reinigt eenvoudig vuil, insecten en pekel. Het is noodzakelijk dat je altijd ruitenwisservloeistof bij hebt, want het reservoir is altijd leeg op een moment dat het jou niet uitkomt.

Ruitenwisservloeistof kopen

Er zijn veel verschillende soorten ruitenwisservloeistof, het is uiteraard belangrijk dat jij de goede ruitensproeiervloeistof koopt. Hoofdzakelijk heb je ruitenwisservloeistof voor de winter en ruitenwisservloeistof voor de zomer. In de ruitenwisservloeistof voor de winter zit antivries. Dit is nodig zodat de ruitenwisservloeistof niet bevriest in het reservoir. Deze ruitenwisservloeistof is bestand tegen -22 graden. Het makkelijkst is dat je de ruitenwisservloeistof direct in je reservoir kan gieten. Koop dan de screen wash ready to use. Deze ruitenwisservloeistof is kant en klaar en hoeft niet meer gemengd te worden met water. De “ready to use” screenwash is beschikbaar in de zomer en winter uitvoering.

Waarom antivries kopen?

Het is belangrijk om antivries te kopen als je in een gebied woont waar de temperaturen in de winter, omdat temperaturen dan regelmatig onder 0 zijn. Antivries helpt om de leidingen en componenten van het koelsysteem van je auto te beschermen tegen bevriezing en breuk. Bovendien zorgt antivries er ook voor dat je ruitenwisservloeistof niet bevriest in het reservoir, zodat je de ruiten van je auto goed schoon kunt houden tijdens het rijden. Antivries spray is een handige manier om het koelsysteem van je auto te behandelen, want zo kun je gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken bereiken. Het is aan te raden om elk jaar voor de start van de winter een antivriesbehandeling te geven aan je auto, om ervoor te zorgen dat het koelsysteem goed beschermd is tegen de kou.