Whatsapp

Resultaat 1–20 van de 70 resultaten wordt getoond

Vanaf 178,30 Excl. btw
Vanaf 35,59 Excl. btw
Vanaf 65,82 Excl. btw
Vanaf 48,08 Excl. btw
Vanaf 47,38 Excl. btw
Vanaf 33,38 Excl. btw
Vanaf 35,59 Excl. btw
Vanaf 8,70 Excl. btw

Motorolie auto

Eurol Ecopower 5W-20

Vanaf 10,50 Excl. btw
Vanaf 9,95 Excl. btw
Vanaf 11,45 Excl. btw
Vanaf 9,99 Excl. btw
Vanaf 11,45 Excl. btw
Vanaf 32,79 Excl. btw
31,70 Excl. btw

Motorolie auto

Eurol Evolence 5W-30

Vanaf 9,30 Excl. btw
568,50 Excl. btw

Motorolie

Eurol Radiax 60

649,50 Excl. btw
26,95 Excl. btw
Vanaf 11,23 Excl. btw

Motorolie auto

Motorolie is noodzakelijk voor elke motor die op benzine of diesel werkt. Het is belangrijk om de juiste motorolie te gebruiken voor jouw specifieke auto. Motorolie heeft verschillende functies, zoals het smeren van bewegende onderdelen, het bieden van bescherming aan de motor, het reinigen van de motor en het koelen van de motor. Er zijn verschillende soorten motorolie op de markt en elke motor heeft zijn eigen specifieke eisen. Let bij het kopen van motorolie op de viscositeit, het type (synthetisch of niet), het type brandstof en de API-normen die van toepassing zijn op jouw motor. Als je er niet uitkomt, kun je gebruikmaken van onze olieadviseur op onze website.

Motorolie benzine auto

Voor een benzineauto is het belangrijk om te kijken welke viscositeit en soort olie nodig zijn. Sommige auto's hebben betere olie nodig dan andere auto's. Betere olie bevat meer additieven en biedt daardoor beter bescherming aan de motor. Dit is echter niet voor alle auto's nodig; voor veel auto's kan gewoon minerale motorolie gebruikt worden.

Motorolie diesel auto

Voor een dieselauto geldt hetzelfde. Kijk in het boekje of gebruik onze olieadviseur om te bepalen welke olie geschikt is voor jouw auto. Veel motoroliën voor auto's zijn universeel, maar niet allemaal. Voor zwaardere dieselauto's geldt vaak dat aparte motorolie nodig is. Dit zijn vaak dikkere oliën zoals 10W-40 of 15W-40. Dit is nodig omdat er in zwaardere motoren een dikke smeerfilm nodig is om de smering in orde te houden. Let dus altijd goed op welke olie in jouw motor gaat.

Motorolie kopen

Als je motorolie wilt kopen en je komt er niet uit, kun je onze olieadviseur op de website gebruiken. Zoek op kenteken en je krijgt advies over welke motorolie jij nodig hebt. Je kunt ook alternatieven vinden die je kunt gebruiken. Als je er nog steeds niet uitkomt, neem dan contact op en we zoeken samen naar de beste olie om te kopen voor jouw motor. Het is belangrijk om altijd de juiste motorolie te gebruiken voor jouw specifieke motor om te zorgen voor een goede smering en bescherming. Zo voorkom je problemen en zorg je ervoor dat de motor goed blijft functioneren. hydraulische olie