Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Additieven

Eurol Additive-S

Vanaf 80,54 Excl. btw
70,64 Excl. btw
38,77 Excl. btw
24,53 Excl. btw
31,70 Excl. btw
12,67 Excl. btw
11,91 Excl. btw
9,06 Excl. btw
6,10 Excl. btw
7,44 Excl. btw
7,45 Excl. btw
7,75 Excl. btw
8,82 Excl. btw
7,75 Excl. btw
5,22 Excl. btw
4,50 Excl. btw
4,50 Excl. btw
7,26 Excl. btw
6,25 Excl. btw
Uitverkocht
6,84 Excl. btw

Additieven

Additieven zijn een waardevolle toevoeging voor jouw voertuig! Jouw diesel of benzine motor kan beter gaan lopen door een additief. Het zorgt voor minder slijtage, langere levensduur, lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot! Heb je last kwaaltjes in jouw motor, dan kan een additief een oplossing zijn. Er zijn verschillende soorten additieven en elk additief heeft zijn eigen oplossing. Zo kan een additief zorgen voor extra vermogen of je kunt het gebruiken om je motor schoon te maken. We hebben vier categorieën additieven, we hebben additieven voor diesel motoren, additieven voor benzine motoren, additieven voor motorfietsen en additieven voor olie.

Diesel additief

Diesel additieven zijn speciaal ontwikkeld voor de dieselmotoren. Dieselmotoren zijn over het algemeen vaak zwaardere motoren. Deze motoren kunnen vaak bij een koude start of korte ritjes, voor problemen zorgen. Zo kan het  gebeuren dat er afzetting wordt veroorzaakt in de motor. Additieven zijn er dan om die afzettingen te verwijderen en om de motor  weer schoon te krijgen. Zo heb je voor elke omstandigheid wel een diesel additief om je motor een boost te geven, of om je motor draaiende te houden en de kwaaltjes tegen te gaan.

Benzine Additief

Benzine additieven zijn speciaal ontwikkeld voor benzine motoren. Een benzine additief is kan jouw motor helpen om kwaaltjes te voorkomen of om kwaaltjes op te lossen. Er zijn verschillende soorten benzine additieven die belangrijk kunnen zijn voor jouw motor. Petrol Fuel treat additief is belangrijk voor de binnenkant van je motor om roest en corrosie te voorkomen. Een petrol injection cleaner daarentegen, is weer belangrijk voor hert reinigen van je injectors. Er zijn veel soorten benzine additieven die elk op hun eigen manier jouw motor langer in leven kunnen houden. Zeker als de motor al wat ouder is, kunnen additieven jouw motor helpen om goed te blijven lopen.

Olie additieven

Olie additieven zijn speciaal ontwikkeld als toevoeging voor de olie die in je motor gaat. Een olie additief zoals engine oil treat, verhoogt de smeerfilm in jouw motor, waardoor de kans op schade aanzienlijk wordt verkleind. Olie additieven zorgen voor een betere bescherming, betere reiniging en optimalisatie van je olie-, brandstof- en koelsystemen. Het verlaagt je brandstofverbruik en de slijtage in je motor wordt vertraagd. Het kan dus van groot belang zijn voor jouw motor om olieadditieven te gebruiken, want schade reparatie is duurder dan de schade voorkomen.