Whatsapp

Toont alle 8 resultaten

Compressor olie

Eurol Compressor Oil 68

Vanaf 12,40 Excl. btw

Compressor olie

Eurol Compressor Oil 32

131,44 Excl. btw

Compressor olie

Eurol Compressor Oil 46

113,64 Excl. btw

Compressor olie

Eurol Telmac 46S

165,54 Excl. btw
Vanaf 42,90 Excl. btw
Vanaf 77,27 Excl. btw
682,08 Excl. btw
812,28 Excl. btw

Compressor olie

Compressor olie is een speciale olie die wordt gebruikt in compressoren. Compressoren zijn apparaten die lucht of gas comprimeren tot een hogere druk, en worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in luchtcompressoren, koelmachines en gascompressoren.

Compressor olie is nodig om het bewegende onderdeel van de compressor te smeren en koelen. Dit vermindert de wrijving en hitteontwikkeling, en helpt om de levensduur van de compressor te verlengen. Bovendien kan compressor olie ook helpen om stof en andere verontreinigingen uit het systeem te verwijderen.

Er zijn verschillende soorten compressor olie op de markt, zoals minerale olie, synthetische olie en semi-synthetische olie. Elk van deze oliën heeft specifieke eigenschappen en prestaties, dus het is belangrijk om de juiste olie te kiezen voor uw specifieke compressor.

Olie compressor kopen

Compressor olie kopen?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze compressor olie is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat uw compressor soepel blijft draaien. De olie heeft een lange levensduur en zorgt ervoor dat uw compressor efficiënt blijft werken. Bovendien is onze compressor olie zeer geschikt voor gebruik in zowel professionele als particuliere omgevingen. Koop nu uw compressor olie bij ons en profitere van onze voordelige prijzen en uitstekende service.