Whatsapp

Toont alle 8 resultaten

Compressor olie

Eurol Compressor Oil 68

Vanaf 12,40 Excl. btw

Compressor olie

Eurol Compressor Oil 32

115,00 Excl. btw

Compressor olie

Eurol Compressor Oil 46

113,64 Excl. btw

Compressor olie

Eurol Telmac 46S

137,63 Excl. btw
Vanaf 31,30 Excl. btw
Vanaf 59,00 Excl. btw
668,40 Excl. btw
768,30 Excl. btw

Compressor olie

Compressor olie is een speciale olie die wordt gebruikt in compressoren. Compressoren zijn apparaten die lucht of gas comprimeren tot een hogere druk, en worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in luchtcompressoren, koelmachines en gascompressoren.

Compressor olie is nodig om het bewegende onderdeel van de compressor te smeren en koelen. Dit vermindert de wrijving en hitteontwikkeling, en helpt om de levensduur van de compressor te verlengen. Bovendien kan compressor olie ook helpen om stof en andere verontreinigingen uit het systeem te verwijderen.

Er zijn verschillende soorten compressor olie op de markt, zoals minerale olie, synthetische olie en semi-synthetische olie. Elk van deze oliën heeft specifieke eigenschappen en prestaties, dus het is belangrijk om de juiste olie te kiezen voor uw specifieke compressor.

Olie compressor kopen

Op zoek naar compressorolie? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze Eurol Telmac 46S olie is van uitstekende kwaliteit en zorgt voor de soepele werking van uw compressor. Met een lange levensduur garandeert deze olie dat uw compressor efficiënt blijft presteren, of het nu in professionele of particuliere omgevingen is.
Als u slijtage tot een minimum wilt beperken, bieden wij ook Eurol Compressor Oil 46, met anti-slijtage eigenschappen die de duurzaamheid van uw compressor verbeteren. Voor toepassingen met hogere temperaturen tot 220°C, kunt u overwegen om over te stappen naar Eurol Compressor Oil 68, een dikkere olie die bestand is tegen extreme hitte. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid in compressoroliën met Oliekampioen.