Whatsapp

Toont alle 7 resultaten

Vanaf 5,35 Excl. btw
22,61 Excl. btw
Vanaf 7,67 Excl. btw
23,83 Excl. btw
Vanaf 5,67 Excl. btw
Vanaf 28,50 Excl. btw
Vanaf 4,84 Excl. btw

Handreinigers

Oliekampioen heeft diverse handreinigers van Eurol, van een hoge kwaliteit. Handreinigers kunnen overal gebruikt worden, zowel in de werkplaats als in de keuken. Het is belangrijk dat de handreiniger van goede kwaliteit is. Oliekampioen heeft verschillende handreinigers die breed inzetbaar zijn. Voor de werkplaats heeft Oliekampioen handreinigers die schuurmiddel bevatten. Zo kan het vuil op de handen gemakkelijk verwijderd worden zonder dat het schuurmiddel de handen irriteert.

Handgel alcohol

De handgel met alcohol is ideaal voor gebruik als desinfectiemiddel, aangezien het alcohol bevat. Eurol handgel, met 70% alcohol, is geschikt voor gebruik overal en bevat ook hydraterende eigenschappen om uitdroging van de handen te voorkomen. Bovendien is de Eurol handgel ook dermatologisch getest, dit betekent dat deze veilig is voor gebruik op de huid en geen irritatie veroorzaakt. Dit maakt de Eurol handgel een uitstekende keuze voor gebruik in diverse situaties, zoals in de werkplaats, keuken, of in medische omgevingen.

Handreiniger kopen

Wilt u ook handreiniger kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment, met onder andere Eurol Hand Cleaner Yellow Star, speciaal ontwikkeld voor zware reinigingstaken in werkplaatsen en garages. Als alternatief bieden wij Eurol Hand Cleaner Whitestar, een mildere optie met een milieuvriendelijk schuurmiddel.

Bovendien hebben we Eurol Swift Clean Wipes, veelzijdige reinigingsdoekjes die aan één zijde geschikt zijn voor het grondig reinigen van sterk vervuilde oppervlakken en aan de andere zijde voor het reinigen van uw handen. Ontdek ons diverse assortiment en vind de ideale reinigingsoplossingen die aan uw wensen voldoen.