Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Resultaat 1–20 van de 163 resultaten wordt getoond

Vanaf 47,38 Excl. btw
Vanaf 48,08 Excl. btw
Vanaf 35,59 Excl. btw
Vanaf 65,82 Excl. btw
Vanaf 178,30 Excl. btw
Vanaf 5,00 Excl. btw
Vanaf 7,97 Excl. btw
Vanaf 8,33 Excl. btw
Vanaf 9,90 Excl. btw
Vanaf 8,31 Excl. btw
Vanaf 7,75 Excl. btw
Vanaf 25,37 Excl. btw
Vanaf 37,38 Excl. btw
Vanaf 39,59 Excl. btw
Vanaf 7,90 Excl. btw
25,29 Excl. btw
Vanaf 10,42 Excl. btw
Vanaf 6,45 Excl. btw
Vanaf 7,95 Excl. btw
Vanaf 7,83 Excl. btw

Motorolie

Motorolie is een essentieel onderdeel van elke motor die op benzine of diesel werkt. Er zijn verschillende soorten motorolie die specifieke eisen hebben. Bijna elke motor heeft zijn eigen olie nodig met unieke specificaties. Motorolie heeft vier belangrijke functies: het smeert bewegende onderdelen, biedt bescherming aan de motor, zorgt voor reiniging en koelt de motor. Er zijn verschillende soorten motorolie op de markt, dus het is belangrijk om vooraf te onderzoeken welke olie het beste is voor jouw motor. Let bij het kopen van motorolie op de viscositeit, het type (synthetisch of niet), het type brandstof en de API-normen die van toepassing zijn op jouw motor. Als je er niet uitkomt, kun je gebruikmaken van onze olieadviseur op onze website.

Motorolie auto

Het is van groot belang dat je de juiste motorolie voor je auto gebruikt. Motorolie zorgt ervoor dat bewegende onderdelen van de motor gesmeerd blijven en biedt bescherming aan de motor. Er zijn veel verschillende soorten motorolie op de markt, dus het is belangrijk om vooraf te onderzoeken welke olie het beste is voor jouw motor. Let bij het kopen van motorolie op de viscositeit, het type (synthetisch of niet), het type brandstof en de API-normen die van toepassing zijn op jouw motor. Als je er niet uitkomt, kun je gebruikmaken van onze olieadviseur op onze website.

Motorolie tractor

Motorolie voor een tractor is net zo belangrijk als motorolie voor een auto. Een tractor heeft over het algemeen een zwaardere motor dan een auto en heeft daarom dikkere motorolie nodig. Dikkere motorolie, zoals 10W-40 en 15W-40, biedt een dikkere smeerfilm en een betere bescherming voor de motor. Deze oliën worden ook vaak gebruikt in vrachtwagens en bouwmachines. Bij het kopen van motorolie voor een tractor is het belangrijk om te letten op de dikte en het type (synthetisch of niet).

Motorolie scooter

Het is van groot belang dat je de juiste motorolie voor je scooter gebruikt om ervoor te zorgen dat bewegende onderdelen van de motor goed gesmeerd blijven en voldoende bescherming krijgen. Er zijn twee soorten motorolie voor scooters: 2-takt en 4-takt. Bij een 2-taktmotor moet je de olie mengen met benzine in de juiste verhouding. Bij een 4-taktmotor kun je de olie rechtstreeks in de olietank van de scooter gieten. Voor motorfietsen zijn er meer verschillende soorten motorolie, dus het is belangrijk om te letten op het type (synthetisch of niet) en de dikte die nodig is voor jouw motorfiets. Houd er rekening mee dat motoren van motorfietsen kunnen variëren van 100 tot 1000 cc, dus elke motor binnen die range heeft een eigen motorolie nodig.