Whatsapp

Ook een olieadvies voor uw auto nodig?

De kenteken checker!

Resultaat 1–20 van de 162 resultaten wordt getoond

Vanaf 97,60 Excl. btw
Vanaf 37,01 Excl. btw
Vanaf 34,23 Excl. btw
Vanaf 34,23 Excl. btw
Vanaf 22,34 Excl. btw
Vanaf 11,50 Excl. btw
Vanaf 10,95 Excl. btw
Vanaf 9,87 Excl. btw
Vanaf 9,90 Excl. btw
Vanaf 10,95 Excl. btw
Vanaf 9,89 Excl. btw
Vanaf 25,37 Excl. btw
Vanaf 33,38 Excl. btw
Vanaf 35,59 Excl. btw
Vanaf 8,90 Excl. btw
26,29 Excl. btw
Vanaf 15,42 Excl. btw
Vanaf 6,45 Excl. btw
Vanaf 8,95 Excl. btw
Vanaf 7,83 Excl. btw

Motorolie

Eurol Motorolie is een essentieel onderdeel van elke motor die op benzine of diesel werkt. Er zijn verschillende soorten Eurol motorolie met specifieke eisen. Bijna elke motor heeft zijn eigen olie nodig met unieke specificaties. Motorolie heeft vier belangrijke functies: het smeert bewegende onderdelen, biedt bescherming aan de motor, zorgt voor reiniging en koelt de motor. Er zijn verschillende soorten motorolie op de markt, dus het is belangrijk om vooraf te onderzoeken welke olie het beste is voor uw motor. Let bij het kopen van Eurol motorolie op de viscositeit, het type (synthetisch of niet), het type brandstof en de API-normen die van toepassing zijn op de motor. Of doe de check op onze website. olieadviseur

Motorolie auto

Het is belangrijke dat u de juiste motorolie voor uw auto gebruikt. Motorolie zorgt ervoor dat bewegende onderdelen van de motor gesmeerd blijven en biedt bescherming aan de motor. Er zijn veel verschillende soorten motorolie op de markt, dus het is belangrijk om vooraf te onderzoeken welke olie het beste is. Let bij het kopen van motorolie op de viscositeit, het type (synthetisch of niet), het type brandstof en de API-normen die van toepassing zijn op de motor. Komt u er niet uit? Ga dan naar de olieadviseur op onze website.

Motorolie tractor

Motorolie voor een tractor is net zo belangrijk als motorolie voor een auto. Een tractor heeft over het algemeen een zwaardere motor dan een auto en heeft daarom dikkere motorolie nodig. Dikkere motorolie, zoals 10W-40 en 15W-40, biedt een dikkere smeerfilm en een betere bescherming voor de motor. Deze oliën worden ook vaak gebruikt in vrachtwagens en bouwmachines. Bij het kopen van motorolie voor een tractor is het belangrijk om te letten op de dikte en het type (synthetisch of niet).

Motorolie scooter

Het is van groot belang dat u de juiste motorolie voor uw scooter gebruikt om ervoor te zorgen dat bewegende onderdelen van de motor goed gesmeerd blijven en voldoende bescherming krijgen. Er zijn twee soorten motorolie voor scooters: 2-takt en 4-takt. Bij een 2-taktmotor mengt u de olie met benzine in de juiste verhouding. Bij een 4-taktmotor kunt u de olie rechtstreeks in de olietank van de scooter gieten. Voor motorfietsen zijn er veel verschillende soorten motorolie, dus het is belangrijk om te letten op het type (synthetisch of niet) en de dikte die nodig is voor de motorfiets. Houd er rekening mee dat motoren van motorfietsen kunnen variëren van 100 tot 1000 cc, dus elke motor binnen die range heeft een eigen motorolie nodig.